lørdag den 13. august 2011

Plantemarked aflyst (men nyt er nu planlagt til d. 11/9-11)

Der var arrangeret plantemarked af Haveselskabet på Lolland Falster (jeg er selv en del af bestyrelsen!) søndag d. 14. august 2011 kl. 13 på Fuglsang, Lolland. Et dejligt sted. - MEN MEN MEN, der er jo nærmest "oversvømmet" og det går ikke, at der ankommer omkring 500 mennesker MED biler. Græsplænerne bliver jo ødelagt og folk kører fast. Vi har ellers en aftale med rigtig mange standholdere, og der er nu brugt en del tid til at sende mails, ringe m.m. for at få oplyst disse, at de alligevel ikke skal komme.
HVOR er det ærgerligt. Havde jo selv en del planter, som jeg godt kunne tænke mig fandt bolig i andre haver, bl.a. staude-kvan: Angelica purpurea 'Vicar's Mead'. Jo, det er planter fra frø, jeg har fået sendt fra Claus Dalby's have, som jeg har været så heldig, at de er slået an. Jeg har jo ikke selv brug for SÅ mange ...

Claus Dalby kalder den "en rigtig showstopper og billedet er da også fra hans blog (tak for lån, Claus).

se link:   http://www.clausdalby.dk/2010/08/en-rigtig-showstopper.html

Angelica purpurea 'Vicar's mead'
24. august 2011:
Det er nu besluttet fra bestyrelsens side, at planlægge plantemarked til søndag d. 11. september. DOG kan vi risikere, at måtte aflyse igen, dette i samråd med medarbejder fra Fulgsalg. 
Vi vil have tørvejr, tørvejr, tørvejr og sol, sol, sol ... 
Du kan på hjemmesiden for den lokale afdeling af Haveselskabet på Lolland Falster tjekke status. Hjemmesiden vil d. 10. september inden kl. 12.00 blive opdateret sidste gang inden plantemarkedet med oplysning om,, hvorvidt det afholdes eller ej. Vi krydser fingre ...

2 kommentarer:

  1. Øv, det var da ærgerligt. Håber for dig at det kan blive til noget senere på året?
    Det er en fantastisk skøn kvan du har der.

    SvarSlet
  2. Hej Pia
    Har ledt alle vegne efter frø af denne smukke plante - eller småplanter - uden held! Mon du har frø eller småplanter, du vil sælge?
    Bedste hilsner Anette

    SvarSlet